• خواندن
  • نمایش تاریخچه
  • ویرایش
 

عبدالمجید مجدی‌زاده

ذخیره مقاله با فرمت پی دی اف



عبدالمجید مجدی‌زاده (زاده خرداد ۱۳۴۰ در کرمان)، امام جمعه فعلی شهر پرندک (شهرستان زرندیه؛ استان مرکزی)، استاد حوزه و دانشگاه، و روحانی کاروان حج می‌باشد. ایشان در سال ۱۳۵۹ به جبهه‌های نبرد اعزام می‌شود. در سال ۱۳۶۲ وارد حوزه علمیه قم شده و دروس سطح و خارج را از نزد اساتید بزرگوار حوزه علمیه قم درک می‌کند.
وی ۱۶ سال در کرمان به اقامه نماز جماعت پرداخته و در سال ۱۳۹۲ به عنوان امام جمعه شهرستان خنداب، منصوب می‌گردد؛ و در حال حاضر (از تاریخ ۹۷/۷/۱۳) امام جمعه شهر پرندک می‌باشد. امام جمعه پرندک



وی در سال ۱۳۴۰ شمسی در شهر کرمان و در خانواده‌ای مذهبی دیده به جهان گشود در سن ۱۴ سالگی با غم درگذشت مادر خویش روبرو شد. در دبیرستان خصوصاً در سال‌های سوم و چهارم نظری همواره مورد تشویق مسئولین مدرسه واقع شده و به عنوان یکی از شاگردان نمونه مدرسه معرفی می‌شد. در سال ۱۳۵۷ در راهپیمایی و تظاهرات بر علیه نظام ستم‌شاهی شرکت نموده و در سال ۱۳۵۸ موفق به اخذ دیپلم ریاضی فیزیک می‌شود.


در سال ۱۳۵۹ به خدمت سربازی مشغول و دو مرتبه در طول خدمت به جبهه‌های نبرد در مناطق مرزی کرمانشاه و کردستان اعزام می‌شود. برادر کوچک‌تر ایشان در سن ۱۷ سالگی و در عملیات والفجر ۳ به فیض شهادت نائل می‌شود. وی در زمان تحصیل علوم حوزوی چندین مرتبه توفیق حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل و شرکت در عملیات والفجر مقدماتی، والفجر ۸، کربلای ۵ و بیت‌المقدس ۷ را داشته‌اند. در یکی از این موارد برادر شهیدشان بشارت شهادت را به وی می‌دهد که با وجود آمادگی نسبی، پدر شهید با گریه و زاری به درگاه الهی مقدرات را تغییر می‌دهد و ایشان مبتلا به گذران ادامه زندگی در دنیای خاکی می‌گردد و از پیوستن به دوستان و اخوی شهیدش محروم می‌شود «یا لیتنی کنت معهم فافوز فوزا عظیما؛ ای کاش ما هم با آنها بودیم و به رستگاری بزرگ می‌رسیدیم». ایشان امیدوار است خدمت و احسان به پدر و تبلیغ دین مبین اسلام و خدمت صادقانه به مردم و در نهایت با فیض شهادت از قافله شهدا عقب نماند.


وی در سال ۱۳۶۲ وارد حوزه علمیه قم می‌شود و دروس سطح و خارج فقه و اصول را از محضر اساتید بزرگوار قم از جمله آیت‌الله سیداحمد خاتمی، آیت‌الله بوشهری، آیت‌الله راستی کاشانی، آیت‌الله استادی، آیت‌الله فاضل لنکرانی و آیت‌الله وحید خراسانی کسب فیض نمود. اقامت وی در قم جهت تحصیل علوم حوزوی تا سال ۱۳۷۵ ادامه یافت.


وی در سال ۱۳۶۵ با خانمی طلبه ازدواج می‌کند که حاصل این ازدواج دو دختر و یک پسر می‌باشد.


وی قریب یک سال در شهر رفسنجان با سازمان تبلیغات اسلامی همکاری نموده و پس از آن به مدت ۱۶ سال در شهر کرمان به تدریس علوم حوزوی و اقامه نماز جماعت و تبلیغ امور دینی اشتغال داشته‌اند.


وی در سال ۱۳۹۲ به عنوان امام جمعه شهرستان خنداب (استان مرکزی) منصوب گردید و ۵ سال در این شهرستان در خدمت مردم بود که علاوه بر تبلیغ و رسیدگی به امور مختلف دینی، فرهنگی و عمرانی در تدریس دروس حوزه و دانشگاه نیز همکاری داشته‌اند.


ایشان در سال ۱۳۹۷ از طرف شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به عنوان امام جمعه شهر پرندک منصوب گردید. از جمله اهداف وی در شهر پرندک تلاش برای پیشرفت امور فرهنگی و مذهبی و هماهنگی بین مسئولین و بهره‌گیری از ظرفیت جوانان و سعی در جهت امور عمرانی و پیشرفت ورزش در بین مردم خصوصاً جوانان می باشدو همان‌طور که گفته می‌شود پرندک پیشانی استان مرکزی است بایستی آثار سجود و بندگی در این پیشانی مشاهده گردد.


۱. نساء/سوره۴، آیه۷۳.    
۲. زندگی‌نامه امام جمعه پرندک؛ حجة‌الاسلام مجدی‌زاده.    



ستاد نمازجمعه پرندک    
صفحه امام جمعه پرندک    
وبسایت آدینه پرندک    






جعبه ابزار